landbouwbedrijf

Wordt ook oogstdeelnemer

5 december 2018

De Vijfsprong Tuinderij start in seizoen 2019 met zelfoogst op basis van CSA (Community Supported Agriculture of wel door de gemeenschap ondersteunde landbouw). De meest verse, smaakvolle en duurzaam geteelde groenten uit de buurt!

Deel mee in de oogst door een oogstaandeel te kopen. Kom vanaf de prille voorjaarsknoppen tot aan de prachtige kleuren in de herfst op het land. Je oogst je eigen groenten. Van het eerste groene voorjaarsblad naar de zomeroverdaad met zoal zongerijpte tomaten, suikermais, courgettes, tot veldsla en spruiten op een winterse dag. Je gaat steeds naar huis met een volle tas zelf geoogste groenten!

CSA staat voor het samen delen van het risico. In een goed jaar zal je ruim groenten kunnen oogsten, in een slecht jaar is dit minder. Met je deelname ondersteun je UrticadeVijfsprong. En door zekerheid van de afzet kunnen we het meest optimale brede aanbod aan groenten en kruiden bieden. De groenten en kruiden van de volle grond, samen met de producten uit de kas. Jaarlijks zullen we de wensen van de deelnemers meenemen in het teeltplan!

Het is heerlijk om op het land te zijn en de verschillende seizoenen van zo dichtbij te beleven. Je ziet je eigen groenten groeien, maakt een praatje op de tuin en geniet van de zon op een bankje. Neem de kinderen mee en pluk de peultjes samen met je kinderen!

Voor meer informatie en aanmelden:

tuingroep@urticadevijfsprong.nl

 


overzicht nieuws
zoek