zorg & behandeling

Verwijzers GHZ

Stichting Urtica biedt behandeling en zorg aan mensen met een psychiatrische problematiek en aan mensen met een verstandelijke beperking. Het samen leven, wonen en werken staat hierbij voorop. We werken op de boerderij of in de Brasserie; culturele activiteiten stimuleren onze creativiteit, de antroposofie is inspiratiebron.

Samen leven, wonen en werken

Werken en leven in een gemeenschap biedt ontwikkelingsmogelijkheden. Er is sprake van veiligheid, omhulling, ritme en structuur. Tevens bieden wij volop uitdaging in de veelzijdige werkgebieden en in het culturele en sociale leven. Dat geeft kansen om nieuwe verbindingen aan te gaan met wezenlijke dingen van het leven.
In onze therapeutische leef-werkgemeenschap is het samen leven en werken van mensen met een verstandelijke beperking, mensen met autisme en mensen met een psychiatrische hulpvraag kenmerkend. Gelijkwaardigheid, respect en het aanspreken van de krachten, in plaats van het kijken naar de beperkingen, is belangrijk in de wederzijdse ontmoetingen en in de omgang met elkaar.

Aanmelden?

U kunt contact opnemen met Sandra Ros (sandra.ros@urticadevijfsprong.nl of telefonisch: 0575-55.34.59) om de mogelijkheden voor het wonen en/of de dagbesteding te bespreken. Voor beide is wel een geldige CIZ-indicatie noodzakelijk.

zoek